Om sitet

Wonders of Biology er et læringsunivers, der er tilgængelig for alle. Sitet kan bruges af dig, som gerne vil forstå mere om biologien, og måske starte et interessant emne omkring middagsbordet. Sitet er også henvendt undervisning i gymnasier og folkeskoler, og forsyner lærer med en række spændende projektforløb.

Age of Biology er et initiativ, der samler den globale befolkning omkring den biologi og de muligheder, der skabes for at forme en bedre verden. Biologi løser problemer, og naturen kan hele sig selv. Men vi bliver nødt til at forstå vores verden bedre, for at beskytte den bedst muligt. Age of Biology er startet af Novozymes, verdens førende virksomhed indenfor biologiske løsninger. Novozymes opfordrer entusiaster, forskere, institutioner, organisationer og andre firmaer til at sammenslutte sig omkring biologien. Læs mere om Age of Biology på: www.ageofbiology.com.

Biotech Academy er en undervisningsorganisation, der styres af universitetsstuderende. På hjemmesiden tilbydes gratis undervisningsprojekter til gymnasier og grundskoler. Organisationen har et tæt samarbejde med forskere, lærere og elever under udviklingen af ethvert projekt.