Om sitet

Wonders of Biology er et online læringsunivers, for dig som gerne vil lære mere om biologi og svampe. Sitet er også henvendt undervisning i gymnasier og folkeskoler, og forsyner undervisere med en række spændende projektforløb.
Projektet er startet af Biotech Academy og Novozymes. 

Novozymes er verdens førende virksomhed indenfor biologiske løsninger. Med projektet Wonders of Biology vil Novozymes samle folk omkring biologi og de muligheder, der skabes for en mere bæredygtig verden. Biologi løser problemer, og naturen kan hele sig selv. Men vi bliver nødt til at forstå vores verden bedre, for at beskytte den bedst muligt. Novozymes opfordrer entusiaster, forskere, institutioner, organisationer og andre firmaer til at sammenslutte sig omkring biologien. Læs mere på novozymes.com/en/biology.

Biotech Academy er en undervisningsorganisation, der styres af universitetsstuderende. På hjemmesiden tilbydes gratis undervisningsprojekter til gymnasier og grundskoler. Organisationen har et tæt samarbejde med forskere, lærere og elever under udviklingen af ethvert projekt. Læs mere på biotechacademy.dk